Beste Turkse Trouwjurk Ontwerpers

Beste Turkse Trouwjurk Ontwerpers

Beste Turkse Trouwjurk Ontwerpers

Ontdek ons ​​artikel over de beste Turkse trouwjurk ontwerpers. Het belangrijkste onderdeel voor aanstaande bruiden is ongetwijfeld de keuze van de trouwjurk. Op de grote dag waarop je wilt dat alles perfect is, wil je natuurlijk het beste voor je trouwjurk. Als je je afvraagt ​​wat de beste Turkse trouwjurk merken in Turkije zijn waar je de trouwjurk van je dromen kunt vinden, kun je het antwoord in dit artikel vinden.

We hebben 5 van de bekende Turkse trouwjurk ontwerpers voor je geselecteerd en de opvallende kenmerken van deze merken voor je opgeschreven.

Beste Turkse Trouwjurk Ontwerpers
Beste Turkse Trouwjurk Ontwerpers

1. Dilek Hanif

Dilek Hanif, een van de beroemde modeontwerpers die haar collecties vele malen op Paris Fashion Week exposeerde met haar confectiekleding en haute-couture ontwerpen, en die ook modeshows in het Midden-Oosten uitvoerde, is ook een van de beroemde kleding ontwerpers wiens succes de grenzen van Turkije overschrijdt.

2. Özlem Süer

Een van de succesvolle Turkse ontwerpers van trouwjurken, Özlem Süer, nodigt haar bruiden uit in zo’n sprookjeswereld dat ze in elke collectie een nieuwe wereld verkent. Glanzende, speciaal geweven draden, brokaten, zijdeachtige tule en kant zijn de materialen die Özlem Süer niet kan opgeven.

3. Selin Özçelik – Hello Bride Co

Het merk Hello Bride biedt eenvoudige, elegante en elegante trouwjurken voor moderne aanstaande bruiden. Hello Bride trouwjurk modellen onthullen zichzelf altijd met hun verschillende stoffen en details in de collectie. Je kunt de nieuwste collectie bekijken op haar Instagram-account of website.

4. Nihan Peker

Het merk Nihan Peker heeft een stijl die romantische en elegante silhouetten combineert met sterke details en vakmanschap. Door zijn moderne en minimale structuur te ondersteunen met vrouwelijkheid, spreekt het merk een stijlvolle vrouw aan die van dag naar nacht gaat. Nihan Peker stelt elk seizoen collecties samen met zowel confectie- als couture-ontwerpen.

5. Begüm Salihoğlu

Begüm Salihoglu Bridal is opgericht in 2009. Het merk, dat begon met haute couture avondjurken, richtte zich vanaf 2016 volledig op bruidsjurken. Begüm Salihoglu Bridal, met een showroom in Istanbul Bebek Street, heeft zowel kant-en-klare collecties als speciaal naaiwerk. opties.

You can read our other articles by visiting the home page.

Tags: , , , ,

Related Posts

by
Previous Post Next Post
0 shares